X

Συνάντηση Κικίλια με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη

Με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που συνέλαβαν την Τετάρτη τον Νίκο Μαζιώτη, συναντήθηκε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ant1news



Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, είχε συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που συνέλαβαν τον καταζητούμενο τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη την Τετάρτη (16/07/2014), στο κέντρο της Αθήνας, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ολόκληρης της κυβέρνησης.

Στη συνάντηση, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, ο κ. Κικίλιας συνεχάρη τους αστυνομικούς για την «ηρωική», όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επεσήμανε ακόμη ότι πρώτη προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα αστυνομικού.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.



Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος Βασίλειος Τζίγκος, ο Αναπληρωτής Επόπτης της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.