X

Στον Κορυδαλλό θα απολογηθεί ο Μαζιώτης

Στον ειδικό θάλαμο του θεραπευτηρίου του Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο Νίκος Μαζιώτης, θα μεταβεί ο εισαγγελέας προκειμένου να απολογηθεί ο συλληφθείς μετά από την προθεσμία που έλαβε.

Ant1news

Στον Κορυδαλλό θα γίνει σήμερα η απολογία του Νίκου Μαζιώτη. Ο ανακριτής θα μεταβεί στο θεραπευτήριο όπου κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που έλαβε το περασμένο Σάββατο  όταν ακόμα βρισκόταν στον Ευαγγελισμό.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Μαρούσι μαζί με την εξαφανισμένη σύντροφό του, Πόλα Ρούπα και το 4χρονο γιο τους.

Πλέον περιορίζονται στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων. Οι αρχές ψάχνουν σε Κάτω Πατήσια και Άγιο Νικόλαο για να εντοπίσουν τη γιάφκα της οργάνωσης, ίσως και το όχημά του.

Στην περιοχή υποστηρίζει ότι τον είχε δει πριν από 12 μέρες ένας καταστηματάρχης, κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Παράλληλες έρευνες γίνονται για τον εντοπισμό της Πόλα Ρούπα και των συνεργών του Μαζιώτη. Η Ρούπα κυκλοφορούσε στο Μαρούσι δηλώνοντας ότι είναι δασκάλα, ενώ οι αρχές έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες από τη νέα της εμφάνιση. Πρόκειται για μια αδυνατισμένη γυναίκα με ξανθά μαλλιά.

Οι φωτογραφίες των συνεργών έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, όπως και τα στοιχεία του πλησιέστερου συνεργάτη του, Γιώργου Πετρακάκου, που είναι ο μόνος που έχει ταυτοποιηθεί και αποτελεί και το συνδετικό κρίκο μεταξύ Μαζιώτη και Παλαιοκώστα.

Ο 35χρονος Πετρακάκος συμμετείχε σε πολλές ληστείες μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη, ενώ οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί είναι από τις κάμερες ασφαλείας αυτών. Θεωρείται το «δεξί χέρι» του Μαζιώτη και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.