X

Στο μικροσκόπιο η επιστολή της Ρούπα

Την επιστολή της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα, που εκφράζει την αποφασιστικότητά της να μην παραδοθεί, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι αρχές.

Ant1news

Την επιστολή της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα, που αναρτήθηκε την Παρασκευή σε ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης, μελετούν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, την ώρα που ο 43χρονος μεταφερόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για ιατρικές εξετάσεις, έκανε την «εμφάνισή» της με ένα κείμενο στο οποίο εκφράζει με κατηγορηματικό τρόπο την πρόθεσή της να μην παραδοθεί και να συνεχίσει τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα.

«Σοβαρά, περιμένανε και περιμένουν να παραδοθώ; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ας έρθουν να με πιάσουν. Στην πραγματικότητα οι διώκτες μου δεν το πιστεύουν. Γι' αυτό και εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς μου, έκαναν έρευνα και ανέκριναν τη μητέρα μου και την αδελφή μου αναζητώντας ματαίως κάποιο στοιχείο», τονίζει μεταξύ άλλων και αναφέρει ότι «το πεδίο για τον Επαναστατικό Αγώνα είναι ανοιχτό».

Χαρακτηρίζει δε "πλήγμα", αλλά "τυχαίο γεγονός", τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι και υποστηρίζει ότι η έκταση, που πήρε το περιστατικό, αποδεικνύει την προσφορά του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά και του ίδιου του Νίκου Μαζιώτη στο αντάρτικο πόλης.