X

Λύθηκε το μυστήριο για την ανατριχιαστική δολοφονία στη Μάνη

Δύο 19χρονοι κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο διπλό φονικό στη Μάνη της Μεσσηνίας.

Ant1news



Σε δύο 19χρονους κατέληξε η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση της σοκαριστικής δολοφονίας των δύο νεαρών ανδρών, ηλικίας 25 και 26 ετών, που βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.

Μετά από πολλές προσαγωγές στις οποίες προχώρησαν οι αρχές από το πρωί, η αστυνομία συνέλαβε έναν 19χρονο, ο οποίος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ ο συνεργός του, ένας άλλος 19χρονος, αναζητείται από την αστυνομία. Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, τα οποία οδήγησαν και στη σύλληψη του 19χρονου, το έγκλημα αφορούσε διαφορές για μία παραγγελία για σκευάσματα αναβολικών.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι είχαν ραντεβού με τα δύο θύματα, αργά τη νύχτα, σχετικά με μία παραγγελία που τους είχαν κάνει προκειμένου να προμηθευτούν αναβολικά. Οι τελευταίοι είχαν πάρει προκαταβολή 800 ευρώ από τους δύο 19χρονους, αλλά δεν τους είχαν δώσει τα σκευάσματα, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να επακολουθήσει το άγριο φονικό.

Ο 19χρονος συλληφθείς, επίσης σωματώδης, υπέδειξε στους αστυνομικούς τον τόπο, όπου έκρυψαν την μηχανή των δύο θυμάτων, η οποία βρέθηκε το απόγευμα σε ένα απόμακρο σημείο στο δρόμο προς την Καλαμάτα, ενώ εντοπίστηκε επίσης η κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησαν τον 25χρονο και τον 26χρονο. Το όπλο ανήκει στην οικογένεια του ενός εκ των δύο 19χρονων.

Η αστυνομία διεξάγει ταυτόχρονες έρευνες σε πολλά σημεία προκειμένου να συλλέξει όλα τα στοιχεία και την Πεμπτη αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας.



Τα δύο νεαρά θύματα, που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι, βρέθηκαν σε ένα φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Έφεραν τραύματα από κυνηγετικό όπλο και βασανίστηκαν άγρια από τους δράστες.



Σύμφωνα με όσα διαπιστώνει ο ιατροδικαστής, παρότι ήταν εξαιρετικά μυώδεις και γυμνασμένοι, οι δύο νεαροί κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν σε ακραίο βαθμό και στη συνέχεια, σχεδόν εξουδετερωμένοι, αναγκάστηκαν να γονατίσουν και να δεχθούν απο τους δράστες απανωτούς πυροβολισμούς και χαριστικές βολές.