X

Έλληνες εκπαίδευαν τζιχαντιστές καμικάζι αυτοκτονίας

Εκατοντάδες εν δυνάμει καμικάζι αυτοκτονίας τζιχαντιστές φέρεται να εκπαιδεύτηκαν από Έλληνες ειδικούς, όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Ant1news



Την ώρα που οι φανατικοί σουνίτες Ισλαμιστές εξτρεμιστές συνεχίζουν με όλους τους τρόπους να προκαλούν φρίκη στην παγκόσμια κοινότητα, αποκαλύπτεται ότι άτομα που φέρονται ύποπτα ως εν δυνάμει καμικάζι τζιχαντιστές, εκπαιδεύτηκαν από Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μετά από πολύμηνη έρευνα με συμμετοχή πραγματογνωμόνων, εξετάζεται το ενδεχόμενο Έλληνες ειδικοί να εκπαίδευσαν πάνω από 800 εν δυνάμει καμικάζι αυτοκτονίας τζιχαντιστές.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους «αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας, ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, μετά από ενημέρωση από στελέχη της CIA, ότι σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στις Μαλδίβες, εκπαιδεύονται από Έλληνες, πρώην υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, άτομα που προέρχονται από χώρες υψηλότατου κινδύνου, και χορηγούνται πιστοποιήσεις ιπτάμενων μηχανικών, αντί 10.000 δολαρίων η μία.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που εκπαίδευε τους πιλότους, βρίσκονται στο Μαρκόπουλο της Αττικής με παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη.

Τέτοια διπλώματα φαίνεται ότι χορηγήθηκαν μεταξύ άλλων σε άτομα που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με εναέρια μέσα, από τη Λαχώρη του Πακιστάν, τη Μέση Ανατολή, τη Σρι Λάνκα αλλά και τη Μαλαισία. Τα άτομα που εκπαιδεύτηκαν έχουν ονομαστικοποιηθεί και πλέον εξετάζονται εξονυχιστικά τα προφίλ τους από τις αρχές όλων των ενδιαφερόμενων χωρών.

Για την υπόθεση συντάχθηκε σχετική δικογραφία και πριν από λίγες ημέρες διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.