X

Στη ληστεία της Κλειτορίας ο Σταμπούλος;

Ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη στη ληστεία της Κλειτορίας, με την περούκα, τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας και το μούσι, φαίνεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος.

Ant1news

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα ο Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος μετά την απολογία του ενώπιων του Εφέτη Ανακριτή, που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας, κρίθηκε προφυλακιστέος, ως μέλος στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Ο Σταμπούλος, ένας «καθαρός» τρομοκράτης, όταν συνελήφθη από τις αρχές, είχε στην κατοχή του σημειώσεις που «δείχνουν» προετοιμασία τρομοκρατικού χτυπήματος κατά πολιτικών κι επιχειρηματικών στόχων.

Ο 31χρονος φαίνεται να συμμετείχε στις ένοπλες ληστείες στις οποίες έδινε το παρών και ο Νίκος Μαζιώτης. Στο μικροσκόπιο μπαίνει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, όπου οι αρχές εκτιμούν ότι ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, με την περούκα, τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας και το μούσι, φαίνεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος.

Εκτιμάται δε ότι προοριζόταν για διάδοχος του Λάμπρου Φούντα, του 35χρονου που έπεσε νεκρός σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη, το 2010.

Ο 31χρονος είχε κοινωνικό προφίλ, δήλωσε σπουδαστής της Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ το 2012 είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό πρόσληψης πυροσβεστών.