X

Ανέστειλε την απεργία πείνας και δίψας ο Αντώνης Σταμπούλος

Επεκτείνονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, που αναζητά άλλους τρεις υπόπτους.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Από την ώρα, που ο Αντώνης Σταμπούλος έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, τα στελέχη της με φωτογραφίες του, αλλά και με την πλαστή ταυτότητα, στα χέρια ξεκίνησαν έρευνες πόρτα-πόρτα σε συγκεκριμένες περιοχές, προκειμένου να εντοπίσουν άλλα κρησφύγετα ή ακόμα και τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα, του οποίου θεωρούν δεδομένο στην αντιτρομοκρατική ότι είναι μέλος.

Οι έρευνες ξεκίνησαν αρχικά στο τρίγωνο των περιοχών Γαλάτσι, Πατήσια και Κυψέλη. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές, προκειμένου οι αστυνομικοί να μάθουν σε ποιους χώρους κινήθηκε ο νεαρός και φυσικά με ποιους συναντήθηκε.

Στον ερευνητικό χάρτη της αντιτρομοκρατικής έχουν μπει περιοχές-στέκια της νεολαίας, όπως το Θησείο και του Ψυρρή, όπου πιθανολογείται ότι ο Αντώνης Σταμπούλος πραγματοποιούσε τα ραντεβού του με τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης. Οι αστυνομικοί ρωτούν καταστηματάρχες και υπαλλήλους, εάν τον έχουν δει, και όπως δημοσιεύει ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης, εκτός από τη φωτογραφία του νεαρού, επιδεικνύουν ακόμα τρεις.

Ένας καταζητούμενος που κατηγορείται για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ένας αντιεξουσιαστής που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές με ένα επεισόδια με τα ΜΑΤ και με ένα κινητό οπλοστάσιο, αλλά και ένας καταζητούμενος για ληστείες, που φέρεται να συνεργάζεται με πολύ γνωστούς ποινικούς.

Πρόκειται για μία πληροφορία, που ούτε επαληθεύεται ούτε διαψεύδεται επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Σταμπούλος, με επιστολή του, ανακοινώνει ότι σταματά την απεργία πείνας και δίψας, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα. Στο κείμενό του μιλά για ανάγκη συντονισμού των συντρόφων εντός και εκτός φυλακής, αλλά και για επίθεση στον μνημονιακό συρφετό.