X

Στάχτη έγιναν οι 2 τόνοι ηρωίνης που είχαν βρεθεί σε Φιλοθέη και Κορωπί

Υπό άκρα μυστικότητα καταστράφηκαν οι δύο τόνοι ηρωίνης που είχε εντοπίσει και κατασχέσει το Λιμενικό Σώμα τον περασμένο Ιούνιο.

Ant1news

Περισσότεροι από δύο τόνοι ηρωίνης έγιναν στάχτη σε επιχείρηση που ολοκληρώθηκε υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Η καύση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο κλίβανο, βιομηχανικής εγκατάστασης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο τόνοι ηρωίνης συνοδεία μεγάλης δύναμης της Αστυνομίας, με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης υπερέβαινε τους 2 τόνους και αποτελεί μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ η κατάσχεσή της συνοδεύτηκε από τη σύλληψη των μελών του οργανωμένου κυκλώματος διακίνησής τους, σε επιχειρήσεις που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο σε Φιλοθέη και Κορωπί.

«Με την καταστροφή της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, το Λιμενικό Σώμα ολοκλήρωσε σήμερα το επιχειρησιακό σκέλος μιας τεράστιας διεθνούς επιτυχίας», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης επιχείρησης, συγχαίροντας για άλλη μια φορά όλους όσοι συμμετείχαν.