X

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

Στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου οδηγήθηκε νωρίτερα ένας από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ.

Ant1news


Του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Φάνης Χριστοδούλου συνελήφθη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκδοθεί σε βάρος του απόφαση προσωποκράτησης μετά την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο πρώην καλαθοσφαιριστής είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξία και προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για 2 ώρες στο ΑΤ της Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο διάσημος αθλητής που σήκωσε στις πλάτες του ολόκληρη την Ελλάδα το 1987 μαζί με τους Γκάλη, Γιαννάκη και τ' άλλα παιδιά, συγκλόνισε τους αστυνομικούς με την από καρδιάς εξομολόγηση του, όταν φέρεται να τους είπε ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης. "Είμαι στη διάθεση του κράτους", είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη και στη φυλακή θα μπω γα ένα χρόνο"!