X

Συνελήφθη η κατηγορούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες», Στέλλα Αντωνίου

Για δεύτερη φορά συνελήφθη μέσα σε λίγους μήνες η Στέλλα Αντωνίου, που κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Ant1news



Του Μανώλη Ασαριώτη

Με την κατηγορία της παραβίασης περιοριστικών όρων διαμονής συνελήφθη στη Δημητσάνα της Αρκαδίας το πρωί η κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Στέλλα Αντωνίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 30χρονη είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής διεύθυνση στην Αθήνα αλλά εντοπίστηκε στη στο χωριό της Αρκαδίας. Είναι η δεύτερη φορά, που συλλαμβάνεται για τον ίδιο λόγο η 30χρονη. Την προηγούμενη, τον περασμένο Ιούλιο, είχε εντοπιστεί στη Θεσσαλονίκη και τότε είχε συλληφθεί μαζί της και ένας 27χρονος, που κατηγορείτο για ανυποταξία.

Η νεαρή ενεπλάκη στην υπόθεση της «Συνομωσίας» λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά. Συνελήφθη στα τέλη του 2010, επειδή έναν χρόνο νωρίτερα νοίκιασε με τη βοήθεια της μητέρας της το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων.

Η 30χρονη, η οποία είχε προφυλακιστεί κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, είχε αφεθεί ελεύθερη για λόγους υγείας, με τον όρο να μην απομακρυνθεί από τον τόπο διαμονής που είχε δηλώσει στην Αθήνα, όρο που έχει παραβιάσει δύο φορές.