X

Κατά συρροή δολοφόνος σκότωσε την άτυχη ζωγράφο στην Νάξο

Ο 31χρονος Αλβανός εργάτης, με τα χίλια ονόματα, έχει γεμάτο «βιογραφικό» στην παρανομία. Από τις έρευνες προκύπτει ότι στη Νάξο κυκλοφορούσε με το όνομα Ηλίας.

Ant1news

Το προφίλ ενός αδίστακτου δολοφόνου έχουν σχηματίσει οι Αρχές για τον βασικό ύποπτο στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη στο σπίτι της στη Νάξο.

Ο 31χρονος Αλβανός εργάτης εμφανίζεται να έχει γεμάτο «βιογραφικό» στην παρανομία, είχε πολλά ονόματα, ενώ έχουν εκδοθεί εναντίον του εντάλματα σύλληψης για δολοφονίες ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με την Espresso, αφήνει την προσωπική του σφραγίδα σε κάθε έγκλημα αφού τα θύματα, τα οποία τον είχαν στη δούλεψή τους, βρέθηκαν καθισμένα σε καρέκλα, δεμένα χειροπόδαρα και έχοντας περασμένα στον λαιμό τους σαν θηλιές υφάσματα, ενώ είχαν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Βαγγέλης, Ηλίας, Λευτέρης, Ανδρέας, Έντμοντ, Αρτάν και Ντετιάν είναι κάποια από τα ονόματα με τα οποία συστηνόταν ο αλλοδαπός κακοποιός.

Από τις έρευνες των διωκτικών αρχών προκύπτει ότι στη Νάξο κυκλοφορούσε με το όνομα Ηλίας. Μάλιστα όχι μόνο είναι γνώριμος της αστυνομίας αλλά εμπλέκεται σε τουλάχιστον δύο ληστείες ηλικιωμένων μετά φόνου, στη Μεσσηνία το 2011 και στην Αρκαδία το 2013.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της στον οικισμό Γαναλάδο στη Νάξο, με τα χέρια της δεμένα και τον λαιμό της τυλιγμένο με ύφασμα.

Την γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της, ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία. Τελικά, φιλικό πρόσωπο πήγε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας -το οποίο βρίσκεται σε λόφο έξω από τον κυρίως τμήμα του οικισμού- κατάφερε να μπει μέσα και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.