X

Θρίλερ με την απαγωγή της ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Απελευθερώθηκε σήμερα η 27χρονη ανιψιά ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Ant1news



Έληξε σήμερα το θρίλερ με την απαγωγή της ανιψιάς ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, του Γιάννη Καϋμένακη, η οποία είχα απαχθεί από αγνώστους το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ΑΝΤ1, τέσσερα άτομα είχαν αρπάξει την 27χρονη και την είχαν βάλει σε ένα όχημα έξω από το σπίτι της στην Κυψέλη και την κρατούσαν περίπου για εννέα ημέρες, κατά τις οποίες διεξάγονταν διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση της.

Αρχικά οι απαγωγείς της, ζητούσαν λύτρα 10 εκατ. ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη, όμως τελικά μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις συμφώνησαν σε ένα ποσό γύρω στα 82.500 ευρώ.

Τα χρήματα παραδόθηκαν πριν από λίγες ώρες κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο και σήμερα το πρωί η 27χρονη αφέθηκε ελεύθερη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της στην Κυψέλη.

Η υπόθεση της απαγωγής της δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα, προκειμένου να μην χαλάσουν οι διαπραγματεύσεις και τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της κοπέλας, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να ανακαλύψει τα ίχνη των δραστών.

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας: