X

Ανθρωποκυνηγητό για τον μανιακό με το καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του επικίνδυνου κακοποιού που «γάζωσε» το μπαρ στο Μικρολίμανο μαζί με 15 ανθρώπους.

Ant1news



Σε συναγερμό βρίσκονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μανιακού με το καλάσνικοφ, όπως τον περιγράφουν, που σκόρπισε τον τρόμο στο μπαρ στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας συνολικά 15 ανυποψίαστους ανθρώπους που διασκέδαζαν.

Οι αστυνομικοί έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του άνδρα και γνωρίζουν τα στοιχεία του - πρόκειται για ένα μεσήλικα σεσημασμένο Αλβανό - και θεωρούν ότι θα φθάσουν γρήγορα στα ίχνη του. Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν πολύ επικίνδυνο και αδίστακτο κακοποιό και είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν περιμένουν να παραδοθεί αμαχητί όταν τον εντοπίσουν.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της τη φωτογραφία και βίντεο με τον δράστη και προσπαθεί να ξετυλίξει την άκρη του νήματος αναφορικά με την δολοφονική επίθεση. Θεωρείται δε βέβαιο ότι ο άνδρας είναι χρήστης ναρκωτικών και το πιθανότερο κοκαΐνης, ενώ θεωρείται ότι ευθύνεται για άλλες τρεις παρόμοιες επιθέσεις το τελευταίο διάστημα.

Το προφίλ του δράστη:

Παρότι οι βολίδες του καλάσνικοφ δεν είναι οι ίδιες με αυτές που ερρίφθησαν στις άλλες 3 περιπτώσεις, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στην ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ότι πιθανώς να διαθέτει ολόκληρο οπλοστάσιο και γι΄ αυτό το λόγο έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον πιάσουν.

Ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης: