X

Αυτός φέρεται να είναι ο πιστολέρο που αιματοκύλισε το μπαρ

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του Αλβανού σεσημασμένου κακοποιού,που όλα δείχνουν ότι ειναι αυτός που γάζωσε τους θαμώνες με το καλάσνικοφ.

Ant1news

«Ικανός να σκοτώσει για πλάκα« λένε οι αστυνομικοί για τον σεσημασμένο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος όπως όλα τα στοιχεία συγκλίνουν, είναι αυτός που γάζωσε με το καλάσνικοφ το μπαρ στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 ανθρώπους.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, «διέρρευσε« στα Μέσα Ενημέρωσης μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο φερόμενος ως ο πιστολέρο που αιματοκύλησε το μπαρ. Πρόκεται σύμφωνα με πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, για σεσημασμένο αλλοδαπό, ο οποίος είχε συλληφθεί και το 2009 και το 2010, για κλοπές και διαρρήξεις στη Μυτιλήνη και είχε φυλακιστει για μικρό διάστημα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έχει έτοιμα προς χρήση τουλάχιστον δύο καλάσνικοφ.

Το βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση, το οποίο έφερε στο φως ο ΑΝΤ1, προκάλεσε σοκ. Ο αδίστακτος δράστης έχει καταγραφεί απο κάμερα ασφαλείας, τόσο πριν το μακελειό, όσο και αμέσως μετά, όταν φεύγει ψύχραιμος, κρατώντας το καλάσνικοφ στο χέρι.

Να μην δημοσιοποιηθεί ακόμη η φωτογραφία του σεσημασμένου αλλοδαπού που γάζωσε με σφαίρες μπαρ στο Μικρολίμανο, είχε αποφασίσει νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής ο εισαγγελέας, με το σκεπτικό ότι πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζήτησε η απόφαση είτε να επιδοθεί στον ίδιο τον δράστη και στην περίπτωση που δεν εντοπίζεται, να θυροκολληθεί στη διεύθυνση της τελευταίας γνωστής κατοικίας του, ούτως ώστε να του δοθεί το χρονικό περιθώριο των 48 ωρών που προβλέπει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων για το ενδεχόμενο της ένστασης κατά της απόφασης.

Ωστόσο,λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η εν λόγω φωτογραφία «διέρρευσε» κι άρχισε να κατακλύζει το διαδίκτυο, ως η φωτογραφία του μανιακού με το καλάσνικοφ, που γάζωσε τους θαμώνες, κυρίως νέα παιδιά, του μπαρ στο Μικρολίμανο.