X

Μαρτυρία τραυματισμένης - πως έζησε τον εφιάλτη στο Μικρολίμανο

Ανατριχιαστική περιγραφή μίας εκ των τραυματισμένων γυναικών στον ΑΝΤ1 για το μακελειό στο μπαρ στο Μικρολίμανο. Μιλάει με λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε.

Ant1news



Τα δραματικά και πρωτοφανή γεγονότα που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο μπαρ στο Μικρολίμανο, όταν ο σεσημασμένος Αλβανός κακοποιός «γάζωσε» το γεμάτο με κόσμο μαγαζί με ένα καλάσνικοφ, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr μία εκ των γυναικών που τραυματίστηκαν από τα πυρά του αδίστακτου κακοποιού.

«Την ώρα που λένε πέστε κάτω-πέστε κάτω, που μας φωνάξανε, πήγα να καθίσω κάτω και την ώρα που πήγα να κάνω αυτή την κίνηση, ένιωσα στο πόδι ένα κάψιμο, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν γυαλιά, γιατί έσπαγαν πολλά γυαλιά. Ακούμπησα κάτω και πήγα προς την κουζίνα και με τραβήξανε μέσα και (...) όταν έπεσα εκεί, είδα ότι έχω τρύπα στα πόδια. Τα άλλα παιδιά ήταν πολύ πιο άσχημα από εμένα», ανέφερε στην συγκλονιστική μαρτυρία της η άτυχη γυναίκα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο «Αττικόν» και συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή της.

«Στην αρχή, όταν ακούσαμε τα μπαμ-μπαμ, φανταστήκαμε ότι είναι κάποιο βαρελότο  κάτι που κάνει το μαγαζί ή κάποιο κομφετί που σπάνε οι σαμπάνιες, γιατί ήταν έξω αυτός από το μαγαζί. Και μετά μόλις έσπασαν τα τζάμια και ακούστηκε πολύ πιο δυνατά, έκλεισαν και τη μουσική, μας είπαν πέστε κάτω και καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει. Μετά άρχισαν τα ουρλιαχτά. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα», δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 η γυναίκα.

«Εκείνη την ώρα επικράτησε πανικός. Ήταν φυσιολογικό όλο αυτό, όλοι φοβηθήκανε, άλλοι πάθανε σοκ, είχαν δικούς τους ανθρώπους που είχαν χτυπήσει. Πολύ αίμα, πολλά σπασμένα. Δεν το ζεις και κάθε μέρα, μόνο σε έργα το βλέπεις», πρόσθεσε και αναφερόμενη στον δράστη του μακελειού, επισήμανε ότι ούτε τον παρατήρησε αρχικά, ούτε της λέει κάτι η φωτογραφία του.

«Είχε αρκετό κόσμο (στο μαγαζί) δεν ξέρω αν βρισκόταν κάπου κοντά, δεν τον παρατήρησα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος πίνει δίπλα μας ή πίσω μας. Τη φωτογραφία του κι εγώ τώρα την είδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο «Αττικόν» νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση μία ακόμη γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Όπως δήλωσε ο αδελφός της, από το χτύπημα στον εγκέφαλο, η γυναίκα έχει πρόβλημα στην ομιλία και κινδυνεύει να χάσει τελείως την ακοή της από τη μία πλευρά.



Έφοδοι και έρευνες παντού για τον μανιακό με το καλάσνικοφ

Σε ότι αφορά τον αδίστακτο σεσημασμένο Αλβανό κακοποιό, οι διωκτικές αρχές αναζητούν πιθανά κρησφύγετα στα οποία μπορεί να έχει καταφύγει, καθώς και τον άνθρωπο, με τον οποίο συνομίλησε στο τηλέφωνο, λίγο πριν από το μακελειό στο Μικρολίμανο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είχε το πολεμικό όπλο κρυμμένο στο αυτοκίνητό του, επειδή πολύ γρήγορα επέστρεψε και άνοιξε πυρ και θεωρούν ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο καταζητούμενος κακοποιός έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον άλλες δύο αιματηρές επιθέσεις σε μπαρ με καλάσνικοφ στην Αθήνα, καθώς και σε μία διάρρηξη σε σπίτι πρώην βουλευτή στη Μυτιλήνη, ενώ τον χαρακτηρίζει «μανιακό και άκρως επικίνδυνο».

Ο εισαγγελέας είχε αποφασίσει να μην δημοσιοποιηθούν ακόμη τα στοιχεία του σεσημασμένου αλλοδαπού, ωστόσο η φωτογραφία του μακελάρη διέρρευσε στο διαδίκτυο.