X

Πόρτα – πόρτα από το Μικρολίμανο μέχρι την Αλβανία οι έρευνες

Εντοπίστηκε μια ανάσα απο το μπαρ στο οποίο έγινε το μακελειό, το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε ο καταζητούμενος.

Ant1news

Πόρτα – πόρτα και με τη φωτογραφία του Αρμπέρ Μπακό γίνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο, το βράδυ της Παρασκευής.

Ήδη, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δράστη έφερε αποτελέσματα, αφού η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Γαλήνη, δίπλα στο επίμαχο μπαρ, όπου σημειώθηκε το μακελειό, τον αναγνώρισε και αποδείχτηκε ότι έμενε εκεί το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και μετά το μακελειό.

Επιπλέον, από τη στιγμή της δημοσιοποίησης η Αστυνομία έχει λάβει περί τις 500 κλήσεις, στις οποίες οι πολίτες υποστηρίζουν ότι τον έχουν δει σε διάφορα σημεία της Αττικής και αυτό που τώρα μένει είναι η εκκαθάριση και χρήση των πληροφοριών.

Το καλάσνικοφ είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύει την υπαιτιότητά του στο φονικό στο Μεταξουργείο. Αυτό όμως που διαφέρει ανάμεσα στην επίθεση σε καφενείο στο Μεταξουργείο, όπου έχασε τη ζωή του αναίτια ένας 44χρονος θαμώνας του και στο παρά λίγο λουτρό αίματος στο Μικρολίμανο.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με το bloko.gr, θεωρεί ότι η λύση του μυστηρίου βρίσκεται στον ιδιοκτήτη του καφενείο και ομοεθνή του 31χρονου Αρμπέρ Μπάκο. Πιθανολογείται από τις αρχές ότι ο συγκεκριμένος άνδρας γνωρίζει καλά τον Μπάκο, δεν μιλάει ωστόσο και αυτό αποδίδεται σε μεταξύ τους ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Για το λόγο αυτόν οι έρευνες της ΕΛΑΣ ψάχνουν το «κλειδί» των μεταξύ τους σχέσεων σε προσωπική τους διαμάχη ή κοινά συμφέροντα. Οι αλβανικές διωκτικές αρχές έχουν λάβει αίτημα από τις ελληνικές, με τις οποίες υπάρχει καλό επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας, με την προσδοκία ότι ο,τιδήποτε έχει συμβεί στο παρελθόν θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις στη σημερινή τους διαμάχη.

Παράλληλα, ερευνάται το τι μπορεί να έχει συμβάλει στη μεταβολή ενός μικροκακοποιού στον νούμερο 1 δημόσιο κίνδυνο.