X

Καρέ-καρέ η επιχείρηση της ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του Αλβανού μακελάρη

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο υπόγειο στο Γουδί, όπου κρυβόταν ο Αλβανός μακελάρης. Πιάστηκε στον ύπνο μαζί με έναν 23χρονο ομοεθνή του.

Ant1news



Μία άψογα σχεδιασμένη επιχείρηση έστησε η Ασφάλεια και η ΕΚΑΜ προκειμένου να συλλάβει τον Αλβανό μακελάρη του Μικρολίμανου, ο οποίος κρυβόταν σε ένα υπόγειο στην Αγίας Λαύρας 36 στο Γουδί.

Πάνοπλοι σαν «αστακοί» οι άνδρες της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας, που είχαν εντοπίσει το κρησφύγετο του 31χρονου Αλβανού, Αρμπέρ Μπακό, ο οποίος αναζητείτο από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν και προκάλεσε το μακελειό στο Μικρολίμανο, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι εισέβαλαν αστραπιαία στο διαμέρισμα, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός, που βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με έναν 23χρονο ομοεθνή του, δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό και αφού του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Μαζί με τον 31χρονο μακελάρη, που τραυμάτισε 15 ανθρώπους στο Μικρολίμανο,  συνελήφθη και ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Η αστυνομία έδωσε στη συνέχεια στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ενώ τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση της ΕΚΑΜ, που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και το ant1news.gr: