X

"Περίεργη" διάρρηξη στο σπίτι του Παύλου Χαϊκάλη

Ο βουλευτής ήταν μέσα στο σπίτι με την αστυνομικό-φρουρό και σύντροφο του, όμως ουδείς εκ των δύο αντελήφθη το παραμικρό.

Ant1news

Την διάρρηξη του σπιτιού του, ενώ ο ίδιος και η αστυνομικός-φρουρός του, η οποία είναι και σύντροφος του, βρίσκονταν μέσα σε αυτό, κατήγγειλε ο ηθοποιός και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης. Ωστόσο, όπως είπαν και οι δύο, ουδείς κατάλαβε το παραμικρό.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν ο κ. Χαϊκάλης και η φρουρός-σύντροφος του, οι ίδιοι ήταν από τις 18:00 ως τις 22:00 χθες, στο κάτω επίπεδο της μεζονέτας στην οποία διαμένει ο βουλευτής στο Πικέρμι, χωρίς να αντιληφθούν ότι κάποιος είχε μπει μέσα στο σπίτι.

Όταν γύρω στις 22:00 ανέβηκαν στο επάνω επίπεδο της κατοικίας, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα, διαπίστωσαν ότι είχε παραβιαστεί, πιθανότατα με λοστό, η μπαλκονόπορτα του δωματίου, η οποία ήταν κλειδωμένη, όμως με ανεβασμένο το ρολό.

Όπως λέει ο Παύλος Χαϊκάλης, ο χώρος ήταν αναστατωμένος, ενώ όπως διαπίστωσε, ο άγνωστος ή οι άγνωστοι διαρρήκτες, είχαν πάρει δύο ρολόγια, κοσμήματα μικρής οικονομικής αλλά μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον ίδιο, καθώς και το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού-φρουρού και συντρόφου του βουλευτή, το οποίο όπως είπαν ήταν κλειδωμένο σε συρτάρι επίπλου της κρεβατοκάμαρας.

Ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκεται για έγκλημα του "κοινού ποινικού δικαίου", ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το συσχετίζει με τις πρόσφατες καταγγελίες του περί απόπειρας χρηματισμού του και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σε διάφορα επίπεδα, ενώ δεν διευκρινίζεται αν έχει στο σπίτι του τα πρωτότυπα "ντοκουμέντα" απο την καταγραφή συνομιλιών και επαφών του με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, που πιθανώς κάποιοι, για δικούς τους λόγους, να επιδιώκουν να πάρουν στα χέρια τους.