X

«Αποκρυπτογραφούν» τους συνεργάτες του Ξηρού

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ant1news


Στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, που βρέθηκε στη γιάφκα της Παλαιάς Φώκαιας, ευελπιστούν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ότι θα βρουν  τις απαντήσεις για τους ασύλληπτους συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού και τα κρησφύγετα της οργάνωσης. 

Τα κωδικοποιημένα αρχεία επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν εξειδικευμένοι αστυνομικοί, την ώρα που συνάδελφοί τους αναζητούν στις διαδρομές, που βρήκαν στις σημειώσεις, οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στην «Αγγελική» και φυσικά στον «Θεοχάρη» τον ενοικιαστή της μονοκατοικίας της Παλαιάς Φώκαιας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής, έχουν στα χέρια τους και βίντεο από το Μετρό της Δάφνης, στο οποίο απεικονίζεται η «Αγγελική των Πυρήνων, να βγαίνει δυο φορές από το σταθμό . Όσον αφορά στο μυστηριώδη «Θεοχάρη», φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία  του.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει και μία προς μία τις περιπτώσεις ποινικών, που έχουν διασυνδέσεις με την νεοτρομοκρατία, θεωρώντας πολύ πιθανό να εξασφάλισαν κρησφύγετο στους δυο καταζητούμενους.