X

Αυτός είναι ο 26χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο του Κουμανταρέα

Δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 26χρονου Ρουμάνου.

Ant1news



Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 26χρονου Ρουμάνου, που κατηγορείται για την δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 26χρονος Ρουμάνος είχε συλληφθεί στις 5 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας για τον φόνο του 83χρονου συγγραφέα στην Κυψέλη, ενώ κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και αντίσταση. Σημειώνεται ότι προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον φόνο του Μένη Κουμανταρέα, ο οποίος έριξε την ευθύνη στον συγκατηγορούμενό του.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για τον:

MATASAREANU Stefan – Cristinel του Iulian που γεννήθηκε στη Ρουμανία.



Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 7-4-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.