X

Η Αγγελική και ο Θεοχάρης του Ξηρού (Φωτο)

Τις φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία της καταζητούμενης Αγγελικής και του συλληφθέντα Θεοχάρη, έδωσε η ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελική εντολή.

Ant1news

Μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα προσωπικά στοιχεία και τις φωτογραφίες της καταζητούμενης Αγγελικής Σπυροπούλου και του συλληφθέντα "Θεοχάρη".

Η  Αγγελική Σπυροπούλου του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας,  αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση Ξηρού.  Για το λόγο αυτόν δόθηκαν στη δημοσιότητα 33 φωτογραφίες της, από την ταυτότητά της, καθώς και στιγμιότυπα από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο συλληφθέντας για την εμπλοκή του στην υπόθεση Hari Koka,  του Jani  και της Sofia γεννημένος στις 26/11/1976 στην Αλβανία. Πρόκειται για τον γνωστό «Θεοχάρη». Ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με την τρομοκρατία και τον Χριστόδουλο Ξηρό και ισχυρίζεται ότι η μόνη σχέση που έχει με τον τρομοκράτη είναι φιλική, καθώς τον είχε βοηθήσει να συντάξει τα χαρτιά του για την αποφυλάκισή του. Ο Koka είχε νοικιάσει την γιάφκα στην Ανάβυσσο και ανέφερε στην απολογία του ότι αυτή ήταν η μόνη εξυπηρέτηση που έκανε στον Ξηρό. Φέρεται πάντως ότι κατοικούσε στη γιάφκα που εντοπίστηκε στον Κολωνό.

Ο Koka απολογείται στον ανακριτή το μεσημέρι του Σαββάτου

Η πλαστή ταυτότητα του Hari Koka

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.