X

Αυτός είναι ο 40χρονος παιδεραστής που βίαζε παιδιά σε βαν

Δείτε τον 40χρονο παιδεραστή-επιχειρηματία, που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ant1news



Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 40χρονου παιδεραστή, που συνελήφθη στο Περιστέρι, την ώρα που παρέσερνε ένα 13χρονο αγοράκι σε ειδικά διαμορφωμένο βαν, με σκοπό να το βιάσει, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον: Λεβέντο Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, που συνελήφθη στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης «Chat Scanning», για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σε βάρος του παιδεραστή ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις, για τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.



Όπως προέκυψε, πριν από μερικούς μήνες σε βάρος του 40χρονου παιδεραστή είχε σχηματισθεί δικογραφία για βιασμό 14χρονης, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πολλά ερωτήματα.

Κατόπιν τούτου, από την Εισαγγελία διατάχθηκε άμεσα πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διακριβωθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες υπαλλήλων της Υπηρεσίας, καθώς η σχετική δικογραφία είχε καταχωρηθεί ως δικογραφία με άγνωστο δράστη.