X

Με shopping therapy αντιμετώπισαν οι γονείς της Άννυ την «εξαφάνισή» της

Στην Ευελπίδων απολογείται ο πατέρας της Άννυ. Απίστευτες αποκαλύψεις για τις ημέρες που «αναζητούσαν» το χαμένο παιδί τους.

Ant1news

Για παλαιότερη υπόθεση για τα ναρκωτικά κλήθηκαν να απολογηθούν οι γονείς της Άννυ Μπορίσοβα. Ο 27χρονος έφτασε πρώτος και πήρε προθεσμία για την υπόθεση, όμως παρέμενει για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την 4χρονη. Στην Ευελπίδων βρίσκεται και η μητέρα του παιδιού, που θα απολογηθεί για την ίδια υπόθεση ναρκωτικών.

Τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και τα…κάλλη της φαίνεται πως φρόντιζε η Δημητρίνα Μπορίσοβα τις ημέρες που αναζητούσε τη χαμένη κόρη της, της οποίας το θάνατο φέρεται πως αγνοούσε.

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι παράλληλα με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, στις οποίες έκλαιγε και «εξοργιζόταν» για την εξαφάνιση της 4χρονης κόρης του, είχε επιδοθεί σε όργιο αγορών και καλλωπισμού. Η 25χρονη μητέρα έδωσε 150 ευρώ για μανικιούρ, 800 ευρώ για εξτένσιον στα μαλλιά της, 500 ευρώ για κινητό τηλέφωνο, αγόρασε παπούτσια, γυαλιά ηλίου, δερμάτινο μπουφάν, επώνυμα ρούχα και παπούτσια.

Το ζευγάρι, από την ημέρα που η Δημητρίνα Μπορίσοβα επέστρεψε στην Αθήνα, από τη Γερμανία, κατάφερε να σπαταλήσει τα 8.000 από τα 12.000 ευρώ που είχε εξοικονομήσει η μητέρα από τον φίλο της στη Γερμανία. Στο συμπέρασμα αυτό έφτασαν οι αρχές ερευνώντας το ενδεχόμενο η διάθεση του ποσού, το οποίο σε γνώση τους είχε αποσπάσει η Μπορίσοβα από τον 40χρονο στην Γερμανία, να είχε δοθεί για την εξαφάνιση του παιδιού.

Εκτός των αποδείξεων από τις παραπάνω αγορές, μέρος των χρημάτων διατέθηκε για το ταξίδι τους στην Βουλγαρία, καθώς και για αγορά ηρωίνης, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για βόλτες τους σε μπαρ της Αθήνας.

Η πηγή των χρημάτων

Έχει επιβεβαιωθεί ότι το ποσό των 12.000 ευρώ το είχε δώσει ο 40χρονος από την Γερμανία στην Δημητρίνα Μπορίσοβα. Το έχει άλλωστε καταθέσει και ο ίδιος τηλεφωνικά στην Ασφάλεια. Μέρος των χρημάτων (4.000 ευρώ) είχε εντοπιστεί στο σπίτι του 70χρονου, ο οποίος φιλοξενούσε κατά καιρούς την οικογένεια και οποίος κατηγορήθηκε για ψευδορκία, αφού μέχρι να διαπιστωθεί το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της 4χρονης εκείνος υποστήριζε την εκδοχή ότι η Άννυ έχει εξαφανιστεί.

Το ζήτημα που προκύπτει πλέον είναι ο ρόλος του 40χρονου Γερμανού, τον οποίο δεν ήταν πρώτη φορά που επισκέπτονταν η Δημητρίνα Μπορίσοβα. Ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρεί κοσμηματοπωλείο στο Βερολίνο και φαίνεται πως έχει οικονομική επιφάνεια. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η Άννυ να πήγαινε μόνιμα στην Γερμανία μαζί με την μητέρα της. Στο επίκεντρο των ερευνών, ωστόσο, βρίσκεται ο λόγος της οικονομικής συναλλαγής μεταξύ αυτού και της 25χρονης, αφού αποκλείεται το ενδεχόμενο να είχε δοθεί το ποσό για σεξουαλικές υπηρεσίες – θα μπορούσε να τις βρει και φθηνότερα στη χώρα του – και πλέον διερευνώνται  άλλα πιθανά κίνητρα. Για το λόγο αυτόν, ο ανακριτής έχει υποβάλλει αίτημα δικαστικής συνδρομής, ώστε να αναζητηθεί ο άνδρα και να του ληφθεί κατάθεση με συγκεκριμένα ερωτήματα.