X

Αυτός είναι ο ναυαγοσώστης που παρακολουθούσε παιδάκια (ΦΩΤΟ)

Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη ναυαγοσώστης της πλαζ Βουλιαγμένης.

Ant1news

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του πρώην ναυαγοσώστη ο οποίος κατέγραφε με κάμερα ανήλικα παιδιά την ώρα που άλλαζαν μαγιό, σε πλαζ της Βουλιαγμένης.

Ο Ιωάννης Δούρος συνελήφθη την Παρασκευή, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σήμερα η Εισαγγελία διέταξε τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων. Πρόκειται για τον Ιωάννη Δούρο του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Ο ύποπτος συνελήφθη όταν το προσωπικό ασφαλείας της πλαζ εντόπισε σακίδιο με ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα.

Μετά από έλεγχο στο υλικό της βιντεοκάμερας διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία.

Στη συνέχεια εξακριβώθηκαν στα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σάκου και αυτός συνελήφθη.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ακόμα ηλεκτρονικός υπολογιστής και 165 ψηφιακούς δίσκους και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.