X

Σοκάρει η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του καπετάνιου στην Κοιλάδα

«Φως» στο θρίλερ της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, πριν από 7,5 μήνες στην Κοιλάδα Αργολίδας

Ant1news


«‘Εσπασε», μετά από ανάκριση τουλάχιστον 16 ωρών, η δολοφόνος του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου. Η 38χρονη σύζυγος του καπετάνιου, και μητέρα της 10χρονης κόρης τους, ομολόγησε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, τη δολοφονία αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε.

Η φερόμενη ως συζυγοκτόνος υποστήριξε ότι ο καπετάνιος την ζήλευε παθολογικά, την απείλησε με περίστροφο, σε φιλικό τους σπίτι, στις 8 Δεκεμβρίου, ακολούθησε συμπλοκή, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα έπληξε τον 42χρονο στον θώρακα.

Για το δεύτερο πυροβολισμό που έπληξε τον καπετάνιο στο κεφάλι, η 38χρονη είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε. Στη συνέχεια έβαλε το πιστόλι στο χέρι του συζύγου της επιχειρώντας  να στήσει σκηνικό αυτοκτονίας.

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί, εξ αρχής, στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Το μεσημέρι της Πέμπτης η 38χρονη μεταφέρθηκε για πολλοστή φορά στην Ασφάλεια Ναυπλίου. Γύρω στις 6 τα ξημερώματα ομολόγησε αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε.

Η φερόμενη ως συζυκτόνος, την προσεχή Τρίτη θα παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου προκειμένου να απολογηθεί. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο 42χρονος είχε βρεθεί από φιλικό του πρόσωπο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, ενώ στη συνέχεια είχε υποκύψει στα τραύματα του. Για την εξιχνίαση της υπόθεση υπήρξε πολύμηνη εμπεριστατωμένη και ενδελεχής έρευνα της ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.