X

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας απο την Βίκυ Σταμάτη

Ξέφυγε για δευτερόλεπτα της προσοχής των συνοδών της στο Δρομοκαϊτειο. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και το παιδί που έχει με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ant1news

Τη τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι συνοδοί της Βίκυς Σταμάτη που νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, ν' αρπάξουν από τα χέρια της μαχαίρι με το οποίο επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πήρε το μαχαίρι ενώ μετέβαινε από το δωμάτιο της στο χώρο προμήθειας των φαρμάκων απο τους ασθενείς, εκμεταλλευόμενη - με αστραπιαίες κινήσεις - την αδράνεια "δευτερολέπτου" των συνοδών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το περιβάλλον της, η Βίκυ Σταμάτη προέβη στην απόπειρα αυτοκτονίας, λίγη ώρα αφότου συγκλονισμένη και ανήσυχη ενημερώθηκε ότι το παιδί της, που έχει αποκτήσει με τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό πρώην Υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, εισήχθη στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Δίπλα στον μικρό, βρίσκεται ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι ακριβείς λόγοι και τα συμπτώματα με τα οποία το παιδί εισήχθη στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Αφού επιβεβαίωσε την απόπειρα αυτοκτονίας, ο συνήγορο της Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε "έκκληση ανθρωπιάς προς τις αρμόδιες αρχές, να της δοθεί ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί, με αστυνομική συνοδεία, κοντά στο παιδί της".