X

Σοκ στην Κύπρο: 21χρονος έσφαξε την μάνα του

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της, σε απόσταση 100 μέτρων απο το σπίτι της οικογένειας. Ανθρωποκυνηγητό των αρχών για την σύλληψη του.

Ant1news

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την Αστυνομία των Βρετανικών βάσεων στην Κύπρο για τον εντοπισμό ενός 21χρονου, ο οποίος έσφαξε την μάνα του μέσα στο αυτοκίνητο της και ακολούθως εξαφανίστηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στον χώρο στάθμευσης των λεωφορείων που εξυπηρετούν τις ανάγκες του στρατοπέδου Victoria Campus, στην Δεκέλεια.

Βρήκαν σε ημιθανή κατάσταση την 46χρονη, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν βοήθεια όμως η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η αιμόφυρτη γυναίκα βρισκόταν αβοήθητη επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας χτυπηθεί με μανία, πολλές φορές στον λαιμό και τα χέρια με μαχαίρι ή με κατσαβίδι.

Ως δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ως τώρα οι Αρχές, θεωρείται και αναζητείται ο 21χρονος γιός της, ένα από τα τέσσερα παιδιά της άτυχης 46χρονης, με τα οποία διέμενε στον οικισμό που πριν από μερικούς μήνες φτιάχτηκε κοντά στις Βρετανικές βάσεις στην Δεκέλεια για να φιλοξενηθούν οικογένειες πολιτικών προσφύγων από το Ιράν, που επί χρόνια διέμεναν σε οικισμό εντός  των βάσεων.