X

Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία στα Καμίνια

Με φρικτό τρόπο «έκλεισε» η υπόθεση διπλής οικογενειακής τραγωδίας στον Πειραιά. Άνδρας έσκαψε τούνελ για να σκοτώσει τη γυναίκα του!

Ant1news

Του Γιάννη Αρβανίτη

Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια η ανθρωποκτονία μίας 67χρονης γυναίκας, που είχε διαπραχθεί στις 28/4/2015 στα Καμίνια του Πειραιά.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης ήταν ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πλυσταριό στου σπιτιού της, αφού ο δράστης της είχε καταφέρει χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Αυτό που είχε προκαλέσει αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ο δράστης για να μπει στο σπίτι της είχε σκάψει τούνελ από παρακείμενο κτίσμα, ενώ ένα γράμμα που είχε αφήσει ο 76χρονος έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να τον θεωρούν ως τον βασικό ύποπτο για το θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Ο ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί και πριν από μερικές ημέρες εντοπίστηκε η σορός του σε ερημική τοποθεσία, έξω από την Κύμη Ευβοίας. Ήταν σε προχωρημένη σήψη και δίπλα του είχε ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο είχε βάλει τέλος στη ζωή του.