X

Έγκλημα πάθους οι πυροβολισμοί στα Ιλίσια

Ξετυλίχθηκε το κουβάρι για τα αίτια των πυροβολισμών που είχαν σημειωθεί στα τέλη Σεπτέμβρη στα Ιλίσια.

Ant1news

Εξωσυζυγική σχέση διατηρούσε με τον άνδρα που πυροβόλησε τον σύζυγό της έξω από το κατάστημα του δράστη.

Το περιστατικό εκτυλίχθητε στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν η γυναίκα πήγε στο κατάστημα με ταπετσαρίες, που διατηρούσε ο δράστης στα Ιλίσια, και στο οποίο εργαζόταν στο παρελθόν κι η ίδια, να του δηλώσει ότι σκοπεύει να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στο γάμο της.

Προηγουμένως, η γυναίκα είχε ζητήσει από τον εραστή της να είναι μάρτυρας του διαζυγίου της, όμως αποφάσισαν από κοινού με τον άνδρα της να μην προχωρήσουν και να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο γάμο τους.

Όταν ανακοίνωσε στον πρώην εργοδότη της ότι δεν θα τον χρειαστεί ως μάρτυρα, αφού δε θα προχωρήσει στο διαζύγιο, ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο εραστής της δε φάνηκε να δέχεται την απόφασή της κι άρχισε να την ενοχλεί καθημερινά, κυρίως με τηλεφωνήματα. Όταν ο σύζυγος της γυναίκας άρχισε να του ζητά να απομακρυνθεί από την οικογένειά του, ξεκίνησαν και οι απειλές.

Ο δράστης των πυροβολισμών έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τις πινακίδες του δικού του οχήματος και στη συνέχεια να κατηγορεί το θύμα του ότι τις έκλεψε εκείνος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αυτό που επιδίωκε ο καταστηματάρχης των Ιλισίων ήταν σκηνικά έντασης. Πήγε λοιπόν κάτω από τα σπίτι της οικογένειας και κάλεσε τον σύζυγο να βγει έξω. Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο και έβγαλε το όπλο, πυροβολώντας τον πέντε φορές, με αποτέλεσμα να του καταφέρει τραύματα στο λαιμό και την κοιλιά.

Το θύμα νοσηλεύεται ακόμα στον Ευαγγελισμό, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σε βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο αλβανικής υπηκοότητας δράστης είχε εξαφανιστεί από εκείνη την ημέρα και παραδόθηκε, συνοδεία του δικηγόρου του, την περασμένη Τετάρτη. Εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και χθες, Δευτέρα, οδηγήθηκε στον Ανακριτή.