X

Εξιχνιάστηκαν ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες.

Ant1news

Του Γιάννη Αρβανίτη.

Στα πλαίσια ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις ληστειών και μια απόπειρα ληστείας, για τις οποίες σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών (3) ατόμων.

Ειδικότερα: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μαζί με συνεργό του εισέβαλαν σε διαμέρισμα 70χρονης – και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα και τιμαλφή, καθώς κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης είναι ήδη κρατούμενος σε Φυλακή, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, για παρόμοια αδικήματα.

Άλλη δικογραφία για ληστεία, σχηματίστηκε σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, διότι τον περασμένο Ιούλιο εισήρθε σε ιατρείο 52χρονης και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρήματα και το κινητό της. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ομογενή, διότι αγόρασε το κλεμμένο κινητό.

Τέλος δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 24χρονου ομογενή, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του 2014, με απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αρπάξει το ποδήλατο νεαρού.

Όλες οι δικογραφίες θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα.