X

Αυτός είναι ο συνεργός του Πετρακάκου

Στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής οι φωτογραφίες και τα προσωπικά δεδομένα του συνεργού του Γιώργου Πετρακάκου.

Ant1news

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα προσωπικά δεδομένα του Φώτη Ασημακόπουλου, συνεργού του Γιώργου Πετρακάκου.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή, σε παράλληλη επιχείρηση κατά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου, της συντρόφου του και του μικρού αδελφού του Ασημακόπουλου, Θεμιστοκλή στο Βόλο.

Σε βάρος του συλληφθέντος έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Οι αρχές γνωστοποιούν τα στοιχεία του, με σκοπό την «ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε».

Στα ίδια πλαίσια, παρακαλείται «όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».