X

Συνελήφθη 36χρονος για σωρεία αδικημάτων - τραυμάτισε 3 αστυνομικούς

Ο 36χρονος Αλβανός αντιστάθηκε και τραυμάτισε ελαφρά τρεις αστυνομικούς στο Βόλο. Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.

Ant1news



Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, και μίας 49χρονης Ελληνίδας, οι οποίοι κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής, της απλής σωματικής βλάβης και της αντίστασης, προχώρησαν την Πέμπτη το απόγευμα στο Βόλο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος συνελήφθη, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με ποινή κάθειρξης έντεκα ετών και χρηματική ποινή (80.000) ευρώ, για την πράξη της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανακοινώσε η ΕΛ.ΑΣ., κατά την σύλληψή του, ο 36χρονος αντιστάθηκε σθεναρά, προκαλώντας ελαφρές σωματικές βλάβες σε τρεις αστυνομικούς.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, όπου διαμένει και η 49χρονη, η οποία και συνελήφθη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (16,22) γραμμαρίων,
- ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους (16,14) γραμμαρίων,
- ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (7,82) γραμμαρίων,
(70) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή,
- ένα μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα τσεκούρι,
- το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.