X

Στον ανακριτή ο 37χρονος καταζητούμενος που παραδόθηκε

Ο 37χρονος παραδόθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Που εμπλέκεται και ποια η σύνδεση με την υπόθεση Πετρακάκου.

Ant1news



Στον 23ο ανακριτή οδηγείται την Τετάρτη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο 37χρονος, ο οποίος καταζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί όπλων και παρουσιάστηκε μόνος του σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του, κατηγορείται ως κάτοχος του οπλοστασίου που είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ΙΧ αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια, στις αρχές Μαρτίου του 2013.

Μετά την παράδοσή του, ο 37χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας οι οποίοι ενημερώθηκαν, και οδηγήθηκε αμέσως στον αρμόδιο εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δείγμα γενετικού υλικού, που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο-οπλοστάσιο των Εξαρχείων, εμπλέκει τον 37χρονο με οπλισμό που βρέθηκε θαμμένος στο κρησφύγετο του Γιώργου Πετρακάκου στο Μώλο Φθιώτιδας.

Ο 37χρονος ήταν γνωστός στις αρχές από την κλοπή υλικού διμοιρίας των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων.