X

“Έβγαλαν μαχαίρια” Σέρβοι και Κροάτες στο “Ελ. Βενιζέλος”

Βίντεο από την "συμπλοκή θανάτου", μεταξύ οπαδών της Ντ. Ζάγκρεμπ και του Ερ. Αστέρα. Πολλοί τραυματίες. Πλήθος προσαγωγών και συλλήψεων.

Ant1news

Παραλίγο "μακελειό" στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πριν από λίγη ώρα, όταν συναντήθηκαν Σέρβοι και Κροάτες οπαδοί, που βρέθηκαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι χούλιγκανς ενδεχομένως να έκλεισαν ραντεβού στο αεροδρόμιο, καθώς οποιαδήποτε άλλη μεταξύ τους "επαφή" είχε αποσοβηθεί εξαιτίας των διαρκών παρεμβάσεων της Αστυνομίας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι βρέθηκαν στον χώρο του αεροδρομίου περίπου τρεις ώρες πριν απο την προγραμματισμένη αναχώρηση τους. Μόλις βρέθηκαν απέναντι - σύμφωνα με πληροφορίες οι μεν είχαν στήσει καρτέρι στους οπαδούς της άλλης ομάδας - έβγαλαν μέχρι και μαχαίρια.

Στην συμπλοκή που ακολούθησε "χρησιμοποιήθηκαν", σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και σιδερόβεργες, ρόπαλα, σιδερογροθιές και πέτρες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας σοβαρα τραυματισμένος οπαδός κι άλλοι τουλάχιστον επτά να φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.

Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Ιατρικό Κέντρο του Αεροδρομίου και με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Οι αστυνομικοί προβαίνουν σε μαζικές προσαγωγές, εκ των οποίων περίπου δέκα έχουν ήδη μετατραπεί σε συλλήψεις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί οπαδοί κατόρθωσαν να διαφύγουν με οχήματα που έφεραν ξένες πινακίδες.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε το gazzetta.gr: