X

Τους δράστες του στυγερού εγκλήματος στην Άνδρο αναζητούν οι αρχές

Μνήμες από το διπλό έγκλημα της Αίγινας ξυπνά το φρικτό φονικό στην Άνδρο. Έπνιξαν και προσπάθησαν να κάψουν τα άψυχο σώμα του 89χρονου.

Ant1news

Ένα νέο φριχτό έγκλημα συγκλονίζει την χώρα, με θύμα έναν 89χρονο συνταξιούχο του ΙΚΑ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γαύριο της Άνδρου.

Ο 89χρονος βασανίστηκε από το δράστη που αποπειράθηκε να τον κάψει για να καλύψει τα ίχνη του. Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός με ένα χτύπημα στο πρόσωπο, είτε από γροθιά, είτε από άλλο αντικείμενο, ενώ είχε τυλιγμένη στο λαιμό του μια ζώνη.

Το υπνοδωμάτιό του ήταν αναστατωμένο, κάτι που παραπέμπει σε απόπειρα ληστείας. Ο δράστης προσπάθησε να κάψει το θύμα και το σπίτι, αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ίχνη στάχτης. Ωστόσο, φαίνεται πως δράστης τελικά δεν κατάφερε να βάλει φωτιά στο σπίτι.  

Το φρικιαστικό φονικό ξύπνησε μνήμες από το διπλό έγκλημα της Αίγινας, στις αρχές Δεκεμβρίου , όταν οι δολοφόνοι  έκαψαν ζωντανούς θεία και ανιψιό.

Η αστυνομία  έχει αποκλείσει τα πιθανά σημεία διαφυγής των δραστών, όπως λιμάνια και αεροδρόμια ενώ ερευνούν και τις αποπλεύσεις σκαφών από το νησί, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.  

Την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης και προσωπικού των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών που έχουν μεταβεί στο νησί για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά όπου θα ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του θύματος.