X

“Ξετυλίγεται το κουβάρι” του εγκλήματος στην Καλλιθέα

Εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων του πτώματος που βρέθηκε στον καταψύκτη, αποκαλύπτονται οι άγνωστες πτυχές της σχέσης της φερόμενης ως δράστη με το θύμα.

Ant1news

Να ξεπαγώσει το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε, την περασμένη Τρίτη, σε καταψύκτη διαμερίσματος στην οδό Ευαγγελιστρίας, στην Καλλιθέα, περιμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή από την ιατροδικαστή, που θα ρίξει φως στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο με μονωτική ταινία, ενώ οι δράστες το είχαν καλύψει με σεντόνι. Παράλληλα, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σημείο. Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο, περίπου.

Βασική ύποπτη για τη δολοφονία είναι η 45χρονη πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του συνταξιούχου ναυτικού, ενώ εκτός αυτής αναζητείται και ο 27χρονος γιος της, από τον πρώτο της γάμο.

 

Η Αστυνομία εκτιμά ότι η γυναίκα έχει διαφύγει στη Βουλγαρία, από όπου κατάγεται και όπου ζει μόνιμα ο γιος της και έχει ενημερώσει σχετικά την Ιντερπόλ, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις βουλγαρικές Αρχές.

Οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος

Τις άγνωστες πτυχές του θρίλερ της Καλλιθέας έρχονται στο φως μέσα από την έρευνα της Αστυνομίας. Εκτός του ότι ακολουθείται η «πορεία» των χρημάτων από τις αναλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έκανε η 45χρονη πριν εξαφανιστεί.

Παράλληλα, ξετυλίγεται το κουβάρι της σχέσης τους. Το ανδρόγυνο είχε χωρίσει πριν από δέκα χρόνια και από τότε βρισκόταν σε εξέλιξη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του 13χρονου γιου του.

 

Αρχικά την επιμέλεια είχε η μητέρα, όταν όμως έφυγε μαζί με το παιδί και πήγε στη Βουλγαρία, παραβιάζοντας τους όρους της δικαστικής απόφασης, συνελήφθη κατά την επιστροφή τους στη χώρα. Αφέθηκε ελεύθερη, με εντολή εισαγγελέα και το παιδί πήγε με τον πατέρα του. Η μεταξύ τους διαμάχη ξαναπήγε στις δικαστικές αίθουσες, με την 45χρονη να διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού, ως μόνιμη κάτοικος Ελλάδος.

Τα  έγγραφα του διαζυγίου τους εκδόθηκαν τον Οκτώβριο του 2014, περίπου τρεις μήνες πριν την εξαφάνιση του 63χρονου, η οποία δηλώθηκε από φίλο τους στις 15 Ιανουαρίου 2015.

 

Αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι η 45χρονη πήρε το παιδί και έφυγαν, οδικώς, για Βουλγαρία στις 7 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.