X

“Φως” από τον ιατροδικαστή για το πτώμα στον καταψύκτη

Το πτώμα του 63χρονουσυνταξιούχου ναυτικού ξεπάγωσε με φυσική διαδικασία για να μην χαθούν στοιχεία .

Ant1news


Απαντήσεις στα ερωτήματα για ένα από πλέον αποτρόπαια εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Το παγωμένο πτώμα του 63χρονου Βασίλη Κοκκίνη, τον οποίο αναγνώρισε και επισήμως ο αδελφός του στο νεκροτομείο, «απαγόρευε» τη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου. Οι Αρχές άφησαν το πτώμα να ξεπαγώσει με φυσικό τρόπο ώστε να μη χαθούν στοιχεία που ενδεχομένως οδηγήσουν στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους.

Το πτώμα του 63χονου ξεπάγωσε το πρωί της Παρασκευής οπότε και ξεκίνησε νεκροψία από την  ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαργιανού.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το σεντόνι με το οποίο ήταν τυλιγμένος ο Βασίλης Κοκκίνης έχει ίχνη αίματος στο ύψος του κεφαλιού και της πλάτης. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα, ενώ είχε σακούλα δεμένη με μονωτική ταινία και στο κεφάλι του.

 

Το διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας, στο σαλόνι του οποίου ήταν  ο καταψύκτης με το πτώμα του 63χρονου, είχε ενοικιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο από 43χρονη Βουλγάρα και εν διαστάσει σύζυγο του 63χρονου θύματος.  Τα ίχνη της 43χρονης χάθηκαν την ίδια περίοδο που «εξαφανίστηκε» και ο πρώην σύζυγος της.

Ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός είχε παντρευτεί την 45χρονη και είχε μαζί της έναν γιο, που σήμερα είναι 13 ετών. Η «εξαφάνισή» του είχε δηλωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2015, τρεις μήνες αφότου το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο.

Ο πατέρας του θύματος και παππούς του 13χρονου είχε ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού, στον οποίο είχε καταθέσει συνολικά 230.000 ευρώ, ενώ ήταν συνδικαιούχος και η μητέρα του.

Εκτιμάται ότι η 43χρονη σήκωσε το σύνολο των χρημάτων και διέφυγε στη Βουλγαρία μαζί με τον 13χρονο γιο της. Και για τους δύο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.