X

“Ανέβασε” στο ίντερνετ “ροζ” βίντεο με την πρώην σύντροφό του

Η υπόθεση έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία της 36χρονης.

Ant1news

Δικογραφία σε βάρος 47χρονου για διάδοση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε όταν μια 36χρονη κατήγγειλε ότι ο 47χρονος - πρώην σύντροφός της- ανήρτησε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου καθώς και σε ψευδή προφίλ σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, πολλές αισθησιακές φωτογραφίες καθώς και βίντεο, με μεταξύ τους προσωπικές στιγμές.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε  αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα, των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων.

Σε έρευνα που ακολούθησε το πρωί της Τετάρτης , στο σπίτι του 47χρονου, καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, επιτραπέζιος ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο 2 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις, για την πλήρη και ολοκληρωμένη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.