X

Νεκρή 59χρονη που βρήκε τους διαρρήκτες στο σπίτι της

Έναν εφιάλτη έζησαν η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγος της, επιστρέφοντας αργά τη νύχτα στο σπίτι τους στον Πειραιά. Τι περιγράφει ο άνδρας για την τραγωδία.

Ant1news

Ανείπωτη τραγωδία για ένα ζευγάρι που επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι του στον Πειραιά, βρήκε τρεις διαρρήκτες μέσα σε αυτό, οι οποίοι κράτησαν «ομήρους» το ανδρόγυνο, με σκοπό να τους αποκαλύψουν που κρύβουν χρήματα και τιμαλφή.

Ο εφιάλτης μετατράπηκε σε τραγωδία, καθώς η 59χρονη γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγο της που οι τρεις άγνωστοι είχαν απομονώσει σε άλλο δωμάτιο, λίγη ώρα αφού οι διαρρήκτες είχαν εγκαταλείψει το σπίτι. 

Το ζευγάρι επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο γύρω στις 2 τη νύχτα. Ο σύζυγος άφησε την 59χρονη στην πόρτα του σπιτιού και πήγε να παρκάρει το αυτοκίνητο τους. Η γυναίκα ανέβηκε στο σπίτι, όπου βρήκε να έχουν εισβάλλει τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την φίμωσαν, ώστε να μην φωνάξει και ζητήσει βοήθεια ή ειδοποιήσει τον σύζυγο της.

Όταν ο 75χρονος μπήκε στο σπίτι, οι τρεις άγνωστοι άνδρες τον έπιασαν, τον μετέφεραν σε διαφορετικό δωμάτιο από της συζύγου του, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή. 

Τελικώς, οι δράστες λίγη ώρα αργότερα αναχώρησαν από το σπίτι έχοντας αρπάξει ότι μπορούσαν.

Όπως περιγράφει ο ηλικιωμένος, κατόρθωσε με μεγάλο κόπο να λυθεί. Μόλις πήγε στο διπλανό δωμάτιο όπου βρισκόταν η σύζυγος του, την βρήκε νεκρή.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα δεν έφερε εμφανή τραύματα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τον θάνατο της, με τις εκτιμήσεις να συγκλίνουν ότι πιθανώς η καρδιά της, δεν άντεξε την πίεση από την ταραχή της και την «πρόδωσε».

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 59χρονης αναμένεται να δώσει η νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός της.