X

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 41χρονου που βρέθηκε τεμαχισμένος στον Ασπρόπυργο

Πρόσωπο -“κλειδί” στην υπόθεση η φίλη του θύματος.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 41χρονου που βρέθηκε τεμαχισμένος στον Ασπρόπυργο.

Δράστης και θύμα, υπήκοοι Βουλγαρίας, εργάζονταν ως μεταφραστές σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου επέστρεψαν στο διαμέρισμα του θύματος, στη Νέα Χαλκηδόνα, και λογομάχησαν.

Ο 45χρονος επιτέθηκε στο θύμα, το χτύπησε και το τραυμάτισε θανάσιμα. Μόλις κατάλαβε ότι ο «συνάδελφός» του ήταν νεκρός, μετέφερε τη σορό στην μπανιέρα, όπου την τεμάχισε. Στη συνέχεια, τοποθέτησε τα μέλη σε σακούλες και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Το πρωί της επομένης βρέθηκαν τα μέλη σε εταιρεία διαχείρισης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο και στις 29 Φεβρουαρίου η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε φωτογραφία του θύματος, προκειμένου να βρουν τα στοιχεία του.

Τον 41χρονο αναγνώρισε η αδερφή του, η οποία είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι έμενε στη Νέα Χαλκηδόνα με μία 43χρονη.

Οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση, βρήκαν τη 43χρονη και είδαν ότι το διαμέρισμα ήταν φρεσκοβαμμένο και με ελάχιστα έπιπλα, όλα καινούργια.

Τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής ανέκριναν τη φίλη του θύματος, η οποία τελικά αποκάλυψε τον καβγά δράστη και θύματος, αλλά και περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έβαψαν το σπίτι και πέταξαν τα λερωμένα με αίμα έπιπλα, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Σε βάρος της 43χρονης και του 45χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Εκείνος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του για να απολογηθούν.