X

Τραυματίας αστυνομικός απο επίθεση σεσημασμένου κακοποιού

Συνάδελφοι του πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο ταξί στην Καλλιθέα. Στο 401 νοσηλεύεται ο αστυνομικός.

Ant1news

Τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύτεται ο αστυνομικός που ενεπλάκη τα ξημερώματα σε αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα, κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης σεσημασμένου κακοποιού που είχε εντοπιστεί νωρίτερα.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Καλλθέας, εντόπισαν στη συμβολή της Θησέως με την Αγίων Πάντων, ένα ταξί που είχε κλαπεί πριν απο 10 ημέρες απο ο Παλαιό Φάληρο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, οδηγούσε σεσημασμένος κακοποιός.

Οι δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επιχείρησαν να πλησιάσουν το ταξί για έλεγχο, όμως ο οδηγός πάτησε γκάζι και κινήθηκε εναντίον τους, πραγματοποιώντας ελιγμό, στην διάκρεια του οποίου τραυμάτισε τον έναν απο τους αστυνομικούς.

Αμέσως, ο συνάδελφος του πυροβόλησε κατά του οχήματος με στόχο να εκφοβίσει τον οδηγό και να ανακόψει την πορεία του με αυξημένη ταχύτητα, κατορθώντας να τραυματίσει τον κακοποιό.

Πρόκεται πρόκειται για 40χρονο σεσημασμένο, υπήκοο Καζακστάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για πληθώρα διακεκριμένων κλοπών και εμπορία ναρκωτικών, αδικήματα για τα οποία του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον ελιγμό του οχήματος και τον πυροβολισμό του αστυνομικού που προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του δράστη.