X

Προσπάθεια αρπαγής παιδιού από παιδική χαρά

Ζευγάρι αποπειράθηκε να αρπάξει ασυνόδευτο παιδί που έπαιζε σε παιδική χαρά.Τι καταγγέλουν τα τοπικά site και τι λέει η αστυνομία.

Ant1news

Η αστυνομία συνέλαβε ένα ζευγάρι το οποίο όπως αποδείχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας προσπάθησε να αρπάξει ένα παιδί από παιδική χαρά στην περιοχή του Μαραθώνα.

Το ζευγάρι επέβαινε σε ένα ασημί αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τα παιδιά που έπαιζαν, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ασυνόδευτο.

Σύμφωνα με το irafina.gr, όταν εντόπισαν το παιδί η γυναίκα το πλησίασε και προσπάθησε να το οδηγήσει μέσα στο αυτοκίνητο, με πρόσχημα τη λειτουργία ενός mp3 player.

Το παιδί αντέδρασε και τρομοκρατημένο έτρεξε στο σπίτι του όπου ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και την Τρίτη εντόπισαν το αυτοκίνητο και το ζευγάρι έξω από παιδική χαρά στη Νέα Μάκρη.

Από τις έρευνες στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, βρέθηκαν δεκάδες ναρκωτικά χάπια και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν ισχύει η κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, καθώς οι έρευνες έδειξαν ότι η γυναίκα απλώς συνομιλούσε με το παιδί έξω από ένα σούπερ μάρκετ και το όλο θέμα διογκώθηκε από τον πανικό που κυρίευσε τη μητέρα του δωδεκάχρονου παιδιού.