X

Θρίλερ με στραγγαλισμένο 4χρονο αγγελούδι

Το βρήκαν «πνιγμένο» στην αγκαλιά συγγενικού του προσώπου, που το πήρε από την γιαγιά του παιδιού, για να το προσέχει. Απόπειρα αυτοκτονίας-μυστήριο περιπλέκει το δράμα.

Ant1news

Ανείπωτη τραγωδία για τα αίτια της οποίας ακόμη αναζητούνται απαντήσεις, έχει αναστατώσει την περιοχή των Μεγάρων. 

Σε κατάσταση σοκ, ένας άνδρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια, δευτερόλεπτα αφού είχε επιστρέψει το μεσημέρι στο σπίτι του, όπου αντίκρισε την τετράχρονη ανιψιά του νεκρή στην αγκαλιά της συζύγου του, η οποία προφανώς είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στην ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της σε χέρια, πόδια και λαιμό.

Το κοριτσάκι βρέθηκε στραγγαλισμένο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από τα χέρια της αδελφής της μητέρας του, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το σενάριο να το έχει σκοτώσει η ίδια του η μάνα και αδελφή της τραυματισμένης γυναίκας, προφανώς μετά από κάποια ξαφνική εμφάνιση της στο σπίτι ή/και κάποιον καυγά πχ. για κληρονομικούς ή άλλους λόγους. 

Δράμα …εκ γενετής

Η ανατροφή του μόλις τεσσάρων ετών κοριτσιού είχε ανατεθεί στην γιαγιά του, καθώς οι δύο τοξικομανείς γονείς του ουδέποτε το αναγνώρισαν και μάλιστα το είχαν εγκαταλείψει κι είχαν εξαφανιστεί, σύμφωνα με μαρτυρίες. 

Καθώς η γιαγιά αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, το κοριτσάκι είχε αναλάβει να μεγαλώσει η θεία του - αδελφή της μητέρας και κόρη της ηλικιωμένης -, μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο τους παιδιά 18 και 20 χρόνων.

Όπως λένε γείτονες τους, η γυναίκα αγαπούσε και φρόντιζε ιδιαίτερα την 4χρονη, όπως και ο σύζυγος της και τα παιδιά τους, οι οποίοι είχαν εντάξει την μικρή – αβάπτιστη ακόμη παρά τα 4 χρόνια της, στην οικογένεια τους. 

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι για κάποιον άγνωστο λόγο, η 45χρονη θεία, που δίνει μάχη στο Θριάσιο για να κρατηθεί στην ζωή, πήρε στην αγκαλιά της το κορίτσι  και με τα χέρια της έσφιξε τον τρυφερό λαιμό της τετράχρονης, αφαιρώντας της την ζωή, ενώ αμέσως μετά, προσχεδιασμένα ή από τύψεις, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, επιδίωξε να βάλει τέλος στην ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της. 

Ωστόσο, ένα στοιχείο που τους οδηγεί να ερευνούν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από τρίτο πρόσωπο είναι το γεγονός ότι η θεία του παιδιού έχει πλήθος τραυμάτων (σε χέρια, πόδια και λαιμό) από κουζινομάχαιρο, κάτι που δεν θα μπορούσε εύκολα να κατορθώσει κάποιος που επιχειρεί να αυτοκτονήσει.