X

Νύχτα άγριου ξυλοδαρμού και πυροβολισμών στο σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη

Τραματίστηκε ο σύζυγός της. Το χρηματοκιβώτιο των 100.000 ευρώ κι οι πυροβολισμοί. Φωτογραφίες από το "βομβαρδισμένο" σπίτι της.

Ant1news

 

Νύχτα τρόμου έζησε μέσα στο σπίτι της η γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αισθητικός, Τέτα Καμπουρέλη.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα, εισέβαλαν στο σπίτι της στη Βάρη.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της, με την απειλή των όπλων και στη συνέχεια πήραν χρήματα και κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι, ενώ σήκωσαν και το χρηματοκιβώτιο που περιείχε πάνω από 100.000 ευρώ!

Η Τέτα Καμπουρέλη περιέγραψε στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν, με κάθε λεπτομέρεια, αν και όπως αποκάλυψε η ίδια, την ώρα που οι δράστες ξυλοκοπούσαν τον άνδρα της, εκείνη βρισκόταν στο μπάνιο. Βγαίνοντας ήρθε αντιμέτωπη με τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι άρχισαν να τη βρίζουν και να τη χτυπούν, απειλώντας την ότι αν φωνάξει, θα τη σκοτώσουν.

Εκείνη όμως, βλέποντας τον σύζυγό της αναίσθητο στο πάτωμα και φοβούμενη για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού της, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Τότε οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές για εκφοβισμό και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζεται και η σχέση που μπορεί να έχουν οι δράστες με την αιματηρή επίθεση σε βάρος του διάσημου κομμωτή Καλλίτση.