X

Θρήνος: νεκρός 5χρονος από δαγκώματα δύο ροτβάιλερ

Σε τραγωδία μετατράπηκε το Πασχαλινό γλέντι. Ο μικρός τραυματίστηκε θανάσιμα από τα δόντια των σκυλιών του ιδιοκτήτη σπιτιού που τον φιλοξενούσε.

Ant1news

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε το πασχαλινό γλέντι σε σπίτι μεταξύ της περιοχής Λευκάδια  και του Αργίλου, στην Κοζάνη.

Λίγο μετά τις 14:00, η συντροφιά που γιόρταζε το Πάσχα, πάγωσε όταν άκουσε δύο ροτβάιλερ, που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που γινόταν το γλέντι, να γαβγίζουν σαν μανιασμένα και να επιτίθενται σε ένα 5χρονο αγόρι της συντροφιάς, που βρισκόταν εκεί μαζί με την μητέρα του, η οποία υπέστη σοκ, όπως κι όλοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο ή έσπευσαν εκεί απο τα γειτονικά σπίτια.

Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν ότι απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα δύο σκυλιά είχαν επιτεθεί στο μικρό αγόρι, δαγκώνοντας το στο πρόσωπο, όπως αναφέρει το Kozan.gr, πριν προλάβουν με τις φωνές τους και τις εντολές του ιδιοκτήτη τους, να τα απομακρύνουν απο τον πεντάχρονο.

Αμέσως το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, συνοδεία της μητέρας του, ενώ γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να κρατήσουν το παιδί στην ζωή, βάζοντας το αμέσως στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως τα τραύματα απο τα δαγκώματα των δύο ροτβάλερ ήταν τόσο σοβαρά, που δυστυχώς το αγόρι δεν άντεξε και εξέπνευσε.

Πάσχα γεμάτο τραγωδίες

'Άλλες τουλάχιστον τρεις τραγωδίες εκτυλίχθηκαν απο την στιγμή της Ανάστασης κι ύστερα, στερώντας την ζωή, συνολικά, σε έξι ανθρώπους.

Μία 37χρονη γυναίκα και ο 4χρονος γιος της ανασύρθηκαν νεκροί από τη φλεγόμενη μονοκατοικία τους, στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι) Αττικής.

Το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες, από άγνωστες αιτίες, στις 9:30 το πρωί της Κυριακής. Οι πυροσβέστες που έφθασανν επί τόπου εντόμισαν μάνα κια γιό, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Νωρίτερα το βράδυ μετά την Ανάσταση, πυροσβέστες είχαν εντοπίσει νεκρούς άλλους δύο ανθρώπους, μία γυναίκα και έναν άνδρα, στην Μάνδρα Αττικής, μετά απο φωτιά που ξέσπασε στο κατάλυμα τους.

Άνδρας πνίγηκε στο γιορτινό τραπέζι

Στο Ρέθυμνο, ένας 60χρονος έχασε τη ζωή του στο πασχαλιάτικο τραπέζι, σε κέντρο διασκέδασης, βυθίζοντας στην θλίψη συγγενείς και φίλους, αλλά κι ολόκληρη την πόλη.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την οικογένειά του σε ταβέρνα για να γιορτάσει το Πάσχα. Κάποια στιγμή, ανάμεσα στα γέλια και στις ευχές, ο 60χρονος άρχισε να χάνει το χρώμα του και λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ, που εκλήθησαν κι έφθασαν σε ελάχιστο χρόνο στο μαγαζί, αντιλήφθηκαν ότι κάποιο κομμάτι τροφή είχε φράξει τους αεραγωγούς του, προκαλώντας του ασφυξία. Την αφαίρεσαν και τον διασωλήνωσαν, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και εξέπνευσε.