X

Το σπιτάκι του σκύλου “έκρυβε” πάνω από μισό κιλό χασίς

Η φαεινή ιδέα να κρύψουν τα ναρκωτικά στο σπιτάκι του σκύλου δεν απέδωσε για τον 57χρονο ημεδαπό και την 41χρονη Αλβανίδα.

Ant1news

Οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε σπίτι που διέμεναν ένας Έλληνας 57 ετών και μια Αλβανίδα 41 ετών, στην περιοχή του Αλιάρτου, αλλά μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο στα δωμάτια του σπιτιού δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο.

Ψάχνοντας όμως και στην αυλή του σπιτιού κι αφού απομάκρυναν τον σκύλο από το σπιτάκι του, βρήκαν μέσα σε αυτό μέσα δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 560 και 37 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης, λαθραία πακέτα τσιγάρων που εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι και 100 ευρώ προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.