X

Πατέρας, μάνα και κόρη σκότωσαν τον 53χρονο Βούλγαρο

Φρικτό τέλος για τον άτυχο άνδρα. Τι προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών.

Ant1news

Φρικτό θάνατο στα χέρια μίας διαβολικής οικογένειας βρήκε ένας 53χρονος άνδρας, υπήκοος Βουλγαρίας, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί σε αποστραγγιστική τάφρο σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών.

Ύστερα από πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, η ανθρωποκτονία, που διεπράχθη την 01-02-2015, εξιχνιάστηκε, "δείχνοντας" ως δράστες έναν 40χρονο άνδρα, την 41χρονη σύζυγό του και την 23χρονη κόρη τους. Όλοι τους είναι υπήκοοι Βουλγαρίας, όπως και άλλοι δύο ύποπτοι, ένας 50χρονος και μία 40χρονη.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 3 Φεβρουάριου του 2015 εντοπίστηκε από διερχόμενο κτηνοτρόφο, η σορός του 53χρονου σε αποστραγγιστικό κανάλι σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης, φέροντας τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μεταλλικό σύρμα.

Από την αναλυτική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι δύο μέρες νωρίτερα (1-2-2015) ο 50χρονος εντόπισε το θύμα και το οδήγησε στην κτηνοτροφική μονάδα που εργαζόταν σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης κι ενεργώντας από κοινού με τους υπόλοιπους τέσσερις Βούλγαρους, προκάλεσαν το θανάσιμο τραυματισμό του, με χρήση αιχμηρών αντικειμένων και σωματικής βίας.

Στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό με το αυτοκίνητο του 40χρονου και την "πέταξαν" σε κοντινή απόσταση, σε αγροτική περιοχή, όπου και βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

Το εν λόγω αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.