X

Το στοιχείο που περιπλέκει περισσότερο την υπόθεση Αγραφιώτου

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο δεύτερος «δράκος» του Αμαρουσίου. Τι στοιχείο προκύπτει από την έλλειψη στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος.

Ant1news

Μπροστά σε έναν γρίφο βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε νεκρή 34 μέρες μετά από την εξαφάνισή της.

Από τα τελευταία στοιχεία των ερευνών προκύπτουν κάποια στοιχεία και κάποια συμπεράσματα, όμως δεν προκύπτει κανένα συγκεκριμένο εύρημα.

Σύμφωνα με το bloko.gr, παρά το ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία αποτυπωμάτων, δεν υπάρχει κανένα ίχνος γαντιού, το οποίο σημειωτέον αφήνει ίχνη στο χώρο.

Η απουσία του ίχνους του γαντιού είναι που οδηγεί τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε κάποιες σχετικά βάσιμες υποθέσεις.

Η πρώτη υπόθεση είναι ότι, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Δηλαδή, ο δράστης ήταν πελάτης του σούπερ μάρκετ, όπου διεπράχθη το έγκλημα και βλέποντας τη γυναίκα απομονωμένη, την παρέσυρε στο υπόγειο, με πρόθεση να την βιάσει.

 Η οικτρή εικόνα της όμως από τα πολλαπλά χτυπήματα, τον απέτρεψε να ολοκληρώσει το ανηλεές και συνάμα ανόσιο σχέδιο του.

Το μόνο δεδομένο σε αυτήν την τραγική υπόθεση είναι ότι, ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, αποτελώντας έναν διαρκή εφιάλτη και δημόσιο κίνδυνο.