X

Ασελγούσε σε ανήλικες τάζοντας φρούτα και βόλτα με τη μηχανή!

Ο 42χρονος εντοπίστηκε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας  έχοντας δίπλα του τρία κορίτσια κάτω των 10 χρόνων

Ant1news

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 42χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κάτω των 12 χρόνων.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας στον Αγιο Παντελεήμονα,  να στέκεται δίπλα σε μοτοσικλέτα μαζί με τρία ανήλικα κορίτσια.

Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί άρχισε να τρέχει. Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στο τμήμα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που έγινε, ο 42χρονος λίγο πριν τον εντοπισμό του είχε ανεβάσει στη μηχανή του τα τρία κορίτσια -το ένα 7 και τα άλλα δύο 9 χρόνων- με την υπόσχεση να τα πάει βόλτα.

Τα οδήγησε στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, ασέλγησε σε βάρος τους.

Όπως εξακριβώθηκε,  ο 42χρονος πριν από μία εβδομάδα δελεάζοντας τα κοριστάκια με φρούτα, τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του όπου επίσης ασέλγησε σε βάρος τους.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.