X

Δολοφόνησαν Κύπριο επιχειρηματία που γλίτωσε απο “συμβόλαιο θανάτου” το 2012

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για τον Φάνο Καλοψιδιώτη. Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ. Ακόμη τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από ανταλλαγή πυρών στην Αγία Νάπα.

Ant1news

 

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών στο τουριστικό θέρετρο Αγία Νάπα. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επεισόδιο που σχετίζεται με τοπικές συμμορίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, του οποίου ο πατέρας είχε επίσης δολοφονηθεί. Το μακελειό έγινε την ώρα που ο Καλοψιδιώτης έβγαινε από μπαρ της Αγίας Νάπας μαζί με φρουρούς και φίλους του, όταν άγνωστος άντρας, ο οποίος φορούσε κουκούλα, τον προσέγγισε και τον πυροβόλησε. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους φρουρούς του επιχειρηματία, όπου ο δράστης έπεσε νεκρός.

Νεκρός είναι και ένας αστυνομικός, ο οποίος συνόδευε τον επιχειρηματία, αλλά και μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι γυναίκα του αστυνομικού που σκοτώθηκε, ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέμπτο νεκρό, πιθανότητα συνεργό του πρώτου εκτελεστή.

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε υπάρξει στόχος εγκληματικής ενέργειας και το 2012 όταν είχαν σκοτωθεί πέντε άτομα που εργάζονταν ως φρουροί του. Τότε ο επιχειρηματίας είχε βγει αλώβητος όμως, δυστυχώς, δε συνέβη το ίδιο και αυτή τη φορά.

 Η τραγική σύμπτωση της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο αιματηρές επιθέσεις κατά του επιχειρηματία έγιναν ακριβώς στην ίδια οδό.

Οι απόπειρες των δραστών για να πετύχουν και τελικά να σκοτώσουν τον Φάνο Καλοψιδιώτη ήταν αλλεπάλληλες, ενώ μερικές από αυτές κατάφεραν να αποτραπούν.

Σημειώνεται πως, ο Φάνος Καλοψιδιώτης έχασε τον αδερφό του από έκρηξη βόμβας το 1996 ενώ, δύο χρόνια νωρίτερα (τραγική σύμπτωση)  στις 21 Ιουνίου του 2014 δολοφονήθηκε στην Αγία Νάπα ο πατέρας του, Γιάννης σε ηλικία 77 ετών.